Erdoğanův stín nad tureckou zahraniční politikou - Laně, Tomáš
Vplyv islamistickej Strany spravodlivosti a rozvoja (AKP) na čele s vodcom R. T. Erdoğanom v Turecku. Obrat euroázijským smerom. Vzťahy s Izraelom. Roztržka s Egyptom. Velikášske ambície.