Na jméně záleží, ale není to hlavní - Sobková, Martina
Čo má v dnešnej dobe najväčší význam z pohľadu klienta pri výbere svojej banky? Preferencie sa odvíjajú predovšetkým od potrieb klientov. Veľké alebo malé banky, komplexnosť a kvalita bankových služieb.