TOP 25 inovátorov Slovenska - Andacký, Jozef
Slovenskí inovátori z oblasti informačných a komunikačných technológií, dizajnu, potravinárstva, automobilového priemyslu, podnikania na internete, bioplastov, farmaceutického priemyslu, elektrotechniky.