Vekové zloženie obyvateľstva v Slovenskej republike a krajoch a jeho prognóza do roku 2030 - Šprocha, Branislav
Možný budúci populačný vývoj Slovenska a jeho krajoch do roku 2030 v kontexte procesu populačného starnutia.