V reklamnej zlatej bani sa fára ďalej - Petková, Zuzana
Štátne firmy míňajú státisíce eur na reklamné partnerstvá bez pravidiel. Dotujú aj známych či mecenášov politikov. Ukončenie reklamnej spolupráce medzi štátnou firmou Transpetrol a súkromným hokejovým klubom HC Slovan Bratislava, ktorý patrí oligarchovi Jurajovi Širokému. Vlastnícka štruktúra HC Slovan. Štátny podnik Vodohospodárska výstavba a podpora slovenských kanoistov. Chýbajú jasné pravidlá, ako majú štátne podniky postupovať pri hľadaní reklamného partnera či pri sponzorstve.