Môžeme ovplyvniť proces starnutia obyvateľstva na Slovensku? - Vaňo, Boris
Možný vývoj vekového zloženia obyvateľstva do roku 2060 v závislosti od rôznych scenárov reprodukčného správania obyvateľstva.