Finanční řízení v organizacích sociálních služeb - Filipczyková, Hana
Princíp finančného riadenia v organizáciách sociálnych služieb so zameraním sa na aspekty finančného plánovania, rozpočtovníctva, hodnotenia finančnej situácie a kontroly v konkrétnych zariadeniach sociálnych služieb v Moravskosliezskom kraji.