Příbehy sociálních pracovnic a pracovníků, kteří nemlčeli – Způsoby řešení dilemat - Janebová, Radka
Pokračovanie článku z čísla 4/2013, ktorý sa venoval charakteristike dilem, obhajobe práv klientov a požiadavkám zadávateľov sociálnych služieb. Konkrétne spôsoby riešenia dilem sociálnych pracovníkov, ktorí sa rozhodli riešiť a presadzovať práva klienov.