Nástroje súčasnej environmentálnej politiky - Čech, Jozef
Strategické ciele environmentálnej politiky, vychádzajúce z Progamového vyhlásenia vlády SR na roky 2001 až 2016. Požiadavky v súlade s EÚ a ich rozpracovanie do koncepčných a environmentálnych dokumentov jednotlivých nástrojov a princípov environmentálnej politiky.