Návrh metodiky zavádzania logistických koncepcií priemyselných podnikoch - Kuperová, Martina
Charakteristika súčasného stavu logistiky a úrovne uplatňovania logistických koncepcií v slovenských priemyselných podnikoch s rôznou veľkosťou. Identifikácia hlavných faktorov ovplyvňujúcich logistické koncepcie.