Finančná a podniková subkultúra ako dôležitý prvok formovania finančnej stratégie podniku - Bondareva, Irina
Finančná podniková subkultúra a špecifiká riadenia finančnej činnosti podniku. Strategické riadenie a podniková kultúra finančných manažérov. Úlohy finančnej podnikovej subkultúry v zabezpečovaní efektívneho strategického rozvoja finančnej činnosti podniku, princípy a základné etapy jej formovania.