Porovnání vládních regulací a kvality podnikatelského prostředí v Evropské unii a USA - Dostálová, Ivana
Porovnanie postavenia Európskej únie a USA z hľadiska podnikateľského rámca. Porovnanie amerických a európskych podnikateľských pravidiel. Podnikateľské prostredie ako faktor konkurencieschopnosti.