Topics in Linguistics
Kvalitné originálne diela zamerané na rôzne teoretické a metodologické perspektívy pri skúmaní širokej škály aktuálnych otázok lingvistických štúdií. Podpora interdisciplinárnych, medzijazykových a interkultúrnych prístupov skúmania jazyka.