Ekonomická krize: příčiny a důsledky, výhled do budoucnosti - Hanzlíková, Helena
Vymedzenie pojmov kríza, finančná kríza, banková kríza a ekonomická kríza v ich historickej a aktualizovanej podobe. Historiký prehľad finančných kríz, ich symptómy a modely.