Čínský automobilový průmysl a zdroje jeho růstu v kontextu světové ekonomiky - Bejkovský, Jan
Základné vývojové tendencie automobilového priemyslu vo svete. Príčiny rozvoja čínskeho automobilového priemyslu. Zdroje rastu čínskeho automobilového priemyslu. Štátna podpora automobilového priemyslu.