Etické aspekty reklamy - Černá, Ľubica
Dôležitoť uplatňovania podnikateľskej etiky v marketingovej komunikácií a v reklame. Reklama a dodržiavanie etických princípov vyžadovaných verejnou mienkou. Aplikácia etických hodnôt v marketingovej komunikácii. Etická samoregulácia na Slovensku a Rada pre reklamu. Zákony a etické kódexy.