Problémy fluktuácie pracovníkov v hospodárskej praxi - Herzka, Pavel
Jednotlivé formy, či druhy fluktuácie pracovníkov. Náčrt vplyvu motivácie pracovníkov na úroveň a štruktúru fluktuácie zamestnancov v podniku.