Procesy jsou fajn, ale emoce dokážou mnohem více - Conk, Jaromír
Angažovanosť, zapojenie, motivácia - jednoducho emócie vo veľkej korporácii. Úloha manažorov ľudských zdrojov. Nástroje, ktorými možno ovplyvniť a podporiť zmeny a angažovanosť zamestnancov.