Spoločenská zodpovednosť podnikov ako súčasť podnikovej kultúry - Turáková, Alexandra
Identifikovanie a rozdielnosť v chápaní spoločenskej zodpovednosti podniku z pohľadu manažmentu a z pohľadu zamestnancov.