Podnikateľská etika a jej integračný proces v rámci podnikovej kultúry - Turáková, Alexandra
Etika predstavuje spoločenský jav, ktorý zasahuje nielen do ľudského života, ale aj do rozličných ekonomických oblastí. Konflikt medzi ekonomickými cieľmi podniku a pravidlami etiky. Spoločenska zodpovednosť podnikov voči spotrebiteľom, zamestnancom, vlastníkom, odberateľom, dodávateľom a iným záujmovým skupinám.