BSC systém v strategickom riadení podniku - Kicová, Eva
Význam BSC systému z pohľadu strategického riadenia podniku. Tento systém vypĺňa medzeru v procese systematickej implementácie a získavania spätnej väzby týkajúcej sa stratégie.