Boj proti terorismu v území - Procházka, Jan
Európska únia a boj s extrémizmom a terorizmom. Spôsoby boja proti terorizmu a extrémizmu. Teror a psychologická vojna v území. Teror a bezpečnosť obyvateľstva v území.