Methodological Aspects of Modeling of Economic Systems and Their Limitations - Pinda, Ľudovít, 1958-
Vybrané aspekty a metodické prístupy v procese modelovania a simulácie ekonomických systémov. Obmedzenia, ktoré je potrebné vziať do úvahy v procese simulácie ekonomických systémov.