Identifying sources of SMEs financing in selected countries of the European Union. Approach and limitations - Filip, Paulina
Vnímanie úverov v malých a stredných podnikoch vo vybraných krajinách Európskej únie. Analýza ukazovateľov podľa zdrojov financovania v malých a stredných podnikoch krajín strednej a východnej Európy existujúcich v európskom spoločenstve.