Ceny, zľavy, výpredaje. Čo viac Slovák potrebuje? - Andacký, Jozef
Cena ako hlavný faktor nákupného rozhodovania Slovákov. Obľúbené akcie a výpredaje. Popularita značiek a lojálnosť k obľúbenej značke. Čo okrem cien zaberá na Slovákov. Cena a kvalita - kľúčové faktory, ktoré určujú spokojnosť zákazníka.