Multicriteria decision-making weights and a competitive product design - Tošenovský, Filip
Individuálne hodnotenie preferencií zákazníka v prípade typologicky rovnakých produktov. Konkurencieschopný produkt definovaný spotrebiteľom. Modul Solver v Microsoft Excel.