Prehlbovanie vzájomnej zahraničnoobchodnej spolupráce Slovenska s Ukrajinou v období globálnych geopolitických zmien - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza vývoja zahraničnoobchodných vzťahov medzi Slovenskom a Ukrajinou a na základe podrobnej analýzy vzájomného obchodu a investičnej činnosti stanovenie možnosti prehlbovania ich vzájomnej spolupráce v skúmanej oblasti.