Ponuka vzorových modulov ekonomických predmetov za účelom lepšieho uplatnenia sa absolventov zamestnaných na základe pracovno-právneho vzťahu Pedagogická fakulta, Rímskokatolícka Cyrilometodská bohoslovecká fakulta a Evanjelická bohoslovecká fakulta Univerzity Komenského v Bratislave - Litomerický, Juraj
Návrh modulov ekonomických predmetov pre študentov a absolventov neekonomických študijných odborov vybraných fakúlt, ktorí majú záujem o prácu na základe pracovno-právneho vzťahu v rámci alebo mimo svojho odboru.