Koncepcia modulov výučby ekonomických predmetov na neekonomických vysokých školách podporujúcich ekonomické vzdelávanie absolventov zamestnaných na základe pracovno-právneho vzťahu - Záležáková, Eliška
Návrhy modulov na výučbu ekonomických a príbuzných predmetov na neekonomických vysokých školách, vhodných na rozšírenie ekonomického vzdelávania pre absolventov, ktorí majú záujem o uplatnenie sa v zamestnaní na základe pracovno-právneho vzťahu.