Potreby rozvoja eknomického vzdelávania a podnikateľských zručností na základe výsledkov empirického výskumu v manažérskej kariére lekára - Matulčíková, Marta, 1964-
Výkon manažérskych funkcií v zdravotníckych zariadeniach a potreby rozvoja ekonomických vedomostí a podnikateľských zručností lekárov, ktorí sú v manažérskych pozíciách.