Zahraničnoobchodné sankcie medzi EÚ a RF a ich vplyv na ekonomickú výkonnosť krajín EÚ11 - Zábojník, Stanislav, 1984-
Kvantifikácia dosahov odvetných sankcií Ruskej federácie voči EÚ do konca roku 2014 prostredníctvom zmeny základných indikátorov HDP a zahraničného obchodu krajín EÚ11.