Manažment kariéry ako jeden z možných spôsobov podpory zvyšovania výkonnosti zamestnancov - Matulčíková, Marta, 1964-
Talent manažment ako súčasť manažmentu kariéry. Nástroje talent manažmentu. Plánovanie kariéry - podpora výkonnosti zamestnancov v podniku. Charakteristika základných východísk empirického výskumu. Vybrané výsledky empirického výskumu orientovaného na výsledky ďalšieho vzdelávania v podniku.