Návrhy na výučbu základných ekonomických predmetov na neekonomických vysokých školách podporujúcich vlastné podnikanie absolventov Fakulta telesnej výchovy a športu, Akadémia policajného zboru v Bratislave - Záležáková, Eliška
Námety na skladbu sústavy predmetov výučby základných a príbuzných ekonomických predmetov na neekonomických vysokých školách pre absolventov, ktorí majú záujem o rozvoj vlastného podnikania.