Daňové aspekty kolektívneho vyjednávania a kolektívnych zmlúv - Švec, Marek
V súvislosti s činnosťou odborových organizácii ako zástupcov zamestnancov na pracovisku, ktorí sa snažia prostredníctvom kolektívneho vyjednávania a kolektívnych zmlúv zlepšiť pracovné a mzdové podmienky zamestnancov na pracovisku, sa pravidelne objavujú rôzne aspekty (súvislosti) s bezprostrednou väzbou na hospodárenie zamestnávateľa a plnenie jeho odvodových a daňových povinností v zmysle osobitných právnych predpisov.