Forma, obsah a štruktúra súvahy - Šlosárová, Anna
Forma prezentácie položiek súvahy malých a veľkých účtovných jednotiek. Jej obsah a štruktúra. Podstatné zmeny v porovnaní so súvahou zostavovanou do 30.12. 2014. Ich analýza.