Priebežná (medziročná) účtovná závierka podľa IFRS - Krupová, Lenka
Vymedzenie podmienok, ktoré majú spoločnosti dodržiavať, pokiaľ predkladajú užívateľom účtovnú závierku častejšie ako za celé účtovné obdobie. Touto problemartikou sa v rámci IFRS zaoberá IAS 34 Finančné vykazovanie v priebehu účtovného roka.