Deset tipů, jak skladovat efektivněji - Šmídová, Veronika
Kvalitný návrh skladu je základ. Regály šité na mieru tovaru. Zúžené uličky a používanie tzv. retrakov. Používanie vysokozdvižných vozíkov na elektrinu alebo CNG. Vozík na splátky. Robotizácia a automatizácia. Indentifikácia tovaru. Vyhýbanie sa úrazom a krádežiam. Skladujte len to, čo má význam.