K odpisovaniu majetku od 1.1. 2015 - Jarinkovičová, Valéria
Dňa 1.1. 2015 nadobudla účinnosť ďalšia novela zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov zákon č. 333/2014 Z.z. Od uvedeného dátumu dochádza k významým zmenám v odpisovaní majetku. Informácia o najvýznamnejších zmenách.