Zavedenie inštitútu spoločnosť v kríze a jeho účtovné aspekty - Máziková, Katarína
Zavedenie inštitútu "spoločnosť v kríze" v Obchodnom zákonníku. Praktická aplikácia posúdenia skutočnosti, či je spoločnosť v kríze.