K problematike nulitného rozhodnutia a k oprave chýb a iných zrejmých nesprávností rozhodnutia podľa daňového poriadku - Mečár, Miroslav
Spôsob ukladania povinnosti alebo priznávanie práva daňového subjektu. Oprava chýb nesprávností v rozhodnutí. Zrušenie nulitného rozhodnutia.