Starostlivosť o seba a sebakontrola u zdravotníckych záchranárov - Vasková, Katarína
Problematika sebakontroly u záchranárov a starostlivosť o vlastné duševné a fyzické zdravie. Negatívne javy ako dôsledky pôsobenia stresu v ich práci. Najčastejšie zdroje stresu a spôsoby akými sa s nimi záchranári vyrovnávajú.