Aktuálne otázky psychológie peňazí a finančnej psychológie - Macková, Zdenka
Komunikácia o peniazoch zo psychologického hľadiska informovaním o rozvíjajúcej sa psychológii peňazí a finančnej psychológii. Biologické a evolučné korene finančného prežívania a správania človeka. Rozvoj emocionálnej inteligencie vo väzbe pôsobenia peňazí na ľudí.