Pojištění: finanční produkt založený na principu solidarity - Mareš, Jan
Nové trendy v životnom poistení z pohľadu využitia sporenia. Investičné životné poistenie ako nástroj a varianta životného poistenia. Princíp solidarity v poistení a odlišnosť od ostatných finančných produktov.