Bez komplexního systému kybernetické bezpečnosti dnes nelze uspět - Plecháček, Petr
Základné systémy kybernetickej bezpečnosti v organizáciách. Aktívny prístup k riadeniu kybernetických rizík. Schopnosť účinného rozlíšenia a identifikácie potenciálnej budúcej hrozby. Pripravenosť a predvídanie bezpečnostných incidentov.