Řízení mzdových nákladů prostřednictvím strategické segmentace pozic v konceptu Job Families - Kopecký, Martin
Popis novo vyvinutého prístupu k riadeniu mzdových nákladov v komerčných společnostiach prostredníctvom segmentácie pozícií v koncepte Job Families.