Role zákaznického kapitálu při zvyšování výkonnosti podniků - Štamfestová, Petra
Vymedzenie pojmu zákaznícky kapitál. Možnosti jeho merania. Overenie vplyvu zákazníckeho kapitálu na výkonnosť priemyselných podnikov v Českej republike.