Benford's law and possibilities for its use in governmental statistics - Hindls, Richard
Definícia Benfordovho zákona a teória pravdepodobnosti. Distribúcia dát a ich frekvencia. Využitie zákona v národných účtoch a makroekonomických ukazovateľoch krajín. Detekčný potenciál zákona.