Klastre ako súčasť fungovania obecných podnikov a podnikov samosprávy - Gajdová, Denisa, 1977-
Základné charakteristiky klastrov. Slovenské klastre a klastrové iniciatívy. Identifikácie klastrov a klastrových iniciatív. Lokalizačný koeficient vybraných odvetví (poľnohospodárstvo, lesníctvo a rybolov, priemysel, stavebníctvo).