Metódy hodnotenia projektov financovaných z verejných zdrojov - Hlaváčiková, Jana
Projekt verejného obstarávania. Časti verejného projektu. Metódy hodnotenia verejných projektov. Nákladovo výstupové metódy. Príklad hodnotiaceho modelu verejnej súťaže.