Systém ekonomiky obecných podnikov - Jantošová, Lucia
Založenie obecného podniku. Tvorba rozpočtu obce. Verejné obstarávanie. Obecný podnik a jeho právne formy. Podnikateľský plán. Obecné sociálne podniky.